INTERSPORT România

Reţeaua internaţională de magazine INTERSPORT a venit în România în 2004, când primul magazin a fost deschis în Bucureşti, în Piaţa Unirii.

În momentul de faţă, sunt 25 de magazine - şase în Bucureşti (în București Mall Vitan, în Centrul comercial Băneasa Shopping City, în Centrul comercial Vitantis din Vitan, în Grand Arena Mall Berceni, în AFI Palace Cotroceni, în Promenada Mall) două magazine în Constanța (Centrul comercial TOM și MARITIMO Shopping Center), două magazine în Iasi (Centrul Comercial Felicia şi Palas Mall), două magazine in Ploieşti (Centrul Comercial Afi Palace Ploiesti si Centrul Comercial Shopping City Ploiesti) şi câte unul în: Braşov, Cluj, Arad, Piteşti, Suceava, Buzău, Timişoara, Bacău, Oradea, Craiova, Focşani, Baia Mare, Galaţi.

Intersport este primul magazin de o asemenea mărime şi concept care s-a deschis în România. 
Sediul central este situat în Bucureşti, la 10 minute de condus de Aeroportul Internaţional "Aurel Vlaicu" din Băneasa.
 
OPORTUNITĂŢI
 
INTERSPORT România oferă un mediu de lucru creativ, în care spiritul de echipă şi dezvoltarea personală sunt promovate şi susţinute. Suntem caracterizaţi de inspiraţie şi inovaţie, lucruri ce creează o experienţă pozitivă clienţilor noştri. Eforturile noastre continue sunt concentrate în a oferi iubitorilor şi practicanţilor de sport cele mai bune produse posibile. 
 
De aceea, căutăm noi angajaţi, cărora să le facă plăcere să-şi aducă aportul valoros, să crească, să viseze, să fie creativi şi pregătiţi pentru provocările unui domeniu bazat pe diversitate.

Dacă ai apetitul unui atlet pentru victorii şi îţi face plăcere să lucrezi într-un mediu fascinant, aflat în continuă schimbare, atunci trimite-ne CV-ul tău, însoțit de precizarea postului pentru care aplici, perioada de timp pentru care optezi (full time/part time) și opțional de scrisoare de intenție la adresa: recrutare@genco.ro.

Vom fi mai mult decât încântați să te primim în echipa noastră, pentru a ne ajuta să ne îndeplinim  zilnic misiunea de a aduce sportul mai aproape de oameni!