ATITUDINEA CONTEAZĂ!

FIREFLY este un brand dedicat tuturor celor cu spiritul tânăr, care iubesc sporturilor de acţiune, trendy şi deschişi la minte. Pentru mai mult de 10 ani, această marcă a oferit soluţii în ton cu moda pentru toţi cei care se bucură de sport, acţiune, creativitate şi libertate. Articole de îmbrăcăminte destinate exclusiv sporturilor de acţiune, ca snowboard, surf, sporturi de plajă, agrement şi timp liber, precum şi articole de încălţăminte, de la pantofi de skate la papuci de plajă (flip-flops) vă garantează un look şi o atitudine trendy, în pas cu moda.
 
Produsele noastre, care sunt disponibile exclusiv în magazinele INTERSPORT din toată lumea, sunt creeate în spiritul valorii privind raportul preţ/calitate, de către o echipă de creaţie şi dedicată de designeri şi manageri de produs. Este pasiunea lor de a lansa cele mai bune colecţii de vară şi de iarnă, în conformitate cu cerinţele şi tendinţele pieţei. Scopul lor este de a vă oferi produse care să vă facă să vă simţiţi confortabil şi trendy, indiferent că practicaţi skate, surf, snowboard sau doar vă place să savuraţi frumuseţea zilelor de primăvară în parc.


Cu FIREFLY sunteţi pregătiţi să vă găsiţi propriul "loc de joacă" şi să vă simţiţi bine alături de cei ca voi. Nu contează nimic mai mult decât atitudinea, să fiţi originali, să fiţi voi înşivă!