25 de ani de competenţă în Outdoor

Echipamentele de outdoor Mckinley asigură suportul optim, necesar realizării unor experienţe unice în mijlocul naturii - chiar dacă eponimul brandului nu este Muntele Mckinley, cel mai înalt munte din America de Nord. Este înalt, stâncos, ascuţit, precum un adevărat monument natural. Pentru libertatea şi somitatea împrejurimilor sale, pentru frumuseţea sălbatică şi unică a naturii neatinse, dar de asemenea pentru condiţiile dure şi adverse naturii umane, de care trebuie să ne protejăm, acest munte este inima şi spiritul ce stau la baza brandului Mckinley:

un simbol al legăturilor adânc înrădăcinate cu natura şi un angajament făcut, de a produce echipamente de o calitate excelentă. Produse ce încorporează nu numai 25 de ani de experienţă în domeniul Outdoor dar mai presus de toate, foarte multă pasiune.

Nemulţumindu-ne doar cu statutul de a fi printre dintre cei mai importanţi producători şi distribuitori de echipamente de înaltă calitate de petrecere a timpului liber în natură, din Europa, ne folosim de experienţa îndelungată în domeniu şi de contactul permanent cu cei ce preferă acest tip de petrecere a timpului liber, din toată lumea, pentru a vă oferi în continuare suportul necesar în realizarea experienţelor personale şi unice, în cadrul naturii.

Produsele Mckinley au œ"în dotare” cel mai bun raport preţ/calitate, astfel că garantat nu veţi avea niciun obstacol în luarea deciziei optime de cumpărare.

Cu produsele Mckinley sunteţi pregătiţi 100% pentru noi experienţe de neuitat în natură, pentru că niciodată nu ne-am abătut de la angajamentul de a face ceea ce promitem. Pe produsele noastre vă puteţi baza întotdeauna, pentru că chiar şi cu 25 de ani de experienţă şi competenţă în domeniu, ne testăm singuri produsele în continuare. Şi mai presus de toate, suntem norocoşi să o facem unde ne simţim exact ca acasă - în mijlocul naturii.

McKINLEY - Aproape de natură!