Cea de a 23-a locaţie INTERSPORT din România

30 septembrie 2013

în centrul comercial AFI Palace Ploieşti se va inaugura cea de a 23-a locaţie INTERSPORT din România

Lanţul de magazine cu vanzare de articole sportive, INTERSPORT, continuă să îşi dezvolte reţeaua, deschizând cea de a 23-a locaţie în România. Magazinul va face parte din noul Centru Comercial AFI Palace Ploieşti ce îşi va deschide porţile publicului larg pe data de 3 octombrie 2013. Magazinul Intersport va fi inagurat odată cu deschiderea mall-ului.

 

Noul magazin vine să întregească prezenţa INTERSPORT în Ploieşti, alăturăndu-se locaţiei existente deja în Centrul Comercial Ploieşti Shopping City deschisă în primăvara anului 2010.

 

Cel mai nou magazin INTERSPORT va fi poziţionat la parterul centrului comercial, în stânga intrarii principale şi va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 400 mp.

 

“Prin această nouă inaugurare, nu deschidem doar a doua locatie in Ploiesti, ci ne continuăm misiunea strategica de a aduce sportul mai aproape de oameni, oriunde s-ar afla si de a le pune astfel la dispozitie un mix optim de produse si echipamente sportive, extrem de variate, atat la nivel de activitati si game de produse, cat si din punct de vedere al preturilor, ce trebuie sa fie accesibile oricarei persoane pasionate de sport.” a declarat  domnul Antoniu Nituleasa – Director operational Intersport România.