Cupa "Leon Teodorescu" 2012

24 mai 2012

Dacă nu ați auzit până acum de acest concurs al studenților, să vă punem în temă :)

 Ne-am implicat și în acest an în realizarea Cupei "€œLeon Teodorescu” pentru că studenților de la U.N.E.F.S. le place competiția, îi motivează și după cum au spus-o și ei, pun tot sufletul la jocurile sportive.

Se duc lupte grele (dar pline de pasiune!) între alumnii U.N.E.F.S. pentru primul loc în Fotbal, Baschet, Volei, Handbal și Tenis.

În calitate de partener oficial al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, Intersport s-a implicat în eveniment de tradiție și cel mai important al prestigioasei instituții de învățământ, asigurând fondul de premiere al cupei cu produse și vouchere de cumpărături.

Premiile se vor acorda pentru cea mai bună echipă a cupei, cea mai bună echipă la fiecare ramură sportivă, cel mai bun jucător (el și ea) la fiecare ramură sportivă, cel mai complet jucător și cea mai completă jucătoare.

 

Mai multe poze aici.

Prin toate activitățile desfășurate pe piața de profil, Intersport România sprijină activ dezvoltarea sportului la orice nivel și sub orice formă, cultivând în același timp performanța ca un mod de viață.