De azi ne găsiţi şi în Baia Mare, la Gold Plaza!

12 octombrie 2012

Fix la intrarea principală dinspre Bulevardul Independenţei, in Centrul Comercial Gold Plaza.
„Intersport aduce sportul mai aproape de băimăreni. Prin această lansare venim în întâmpinarea cererii de echipament sportiv de calitate pe piaţa locală, care până acum era nesatisfăcută prin oferta existentă. Intersport înseamnă o gamă foarte variată de produse, servicii şi mărci, acoperind aproape toată gama de activităţi sportive, individuale sau de echipă: fotbal,  tenis, baschet, volei, nataţie, etc. Prin diversitatea oferită încercăm să facem sportul accesibil tuturor”, a declarat domnul Ionas Ignatios, Country Manager Intersport România şi Bulgaria.

Având o suprafaţă de 600 mp, magazinul este cea de-a 22-a locaţie din România unde cei din Baia Mare vor putea alege între peste 20.000 de produse şi echipamente sportive.
Nu degeaba suntem cea mai mare reţea de magazine de articole sportive din regiunea de Nord-Vest a ţării, din România şi din lume.

Intersport înseamnă o gamă variată de produse, care provin de la mărci consacrate pe piaţa de profil: Nike, Adidas, Puma, Converse, Reebok, Asics, Wilson, Columbia, Arena etc. Sperăm că şi brandurile proprii vă vor apropia mai mult de sport, vorbim de branduri ca Firefly, Etirel, Tecno Pro sau Energetics comercializate exclusiv în reţeaua noastra de magazine.

Gold Plaza Baia Mare este primul centru comercial şi de divertisment din nord-vestul ţării. Având o suprafaţă închiriabilă de 30.000 de mp, Gold Plaza Baia Mare reuneşte sub acelaşi acoperiş branduri naţionale şi internaţionale de renume, printre care un multiplex cu 6 săli de cinema şi un hypermarket, şi pune la dispoziţia clienţilor săi 600 de locuri de parcare. Gold Plaza Baia Mare este deţinut de către grupul austriac Immoeast AG şi se află în administrarea EHL Real Estate România.