INTERSPORT al 12-lea jucator pentru CFR 1907 Cluj

12 aprilie 2011

În urmă cu mai bine de doi ani, se oficializa printr-o conferinţă de presă, organizată în magazinul propriu din Cluj, din centrul comercial Polus, parteneriatul dintre INTERSPORT şi echipa de fotbal CFR 1907 Cluj.
Purtând de la început onoranta titulatură de „INTERSPORT al 12-lea jucător pentru CFR Cluj” acest parteneriat strategic reflectă acum ca şi atunci, dorinţa INTERSPORT de a aduce sportul mai aproape de oameni şi de a-şi apropia membrii comunităţilor locale, în care îşi desfăşoară activitatea.
Aşa cum CFR 1907 Cluj nu este o simplă echipă de fotbal din Liga I, nici INTERSPORT nu este un simplu sponsor al acesteia, ci este „Al 12-lea jucator”, sau citându-l pe domnul preşedinte Iuliu Mureşan:
€œ”Acest parteneriat dintre CFR 1907 Cluj şi INTERSPORT este foarte important deoarece alătură două branduri cu o creştere foarte mare în ultima perioadă. Intersport este un nume cunoscut în Europa şi în lume, iar noi ne-am remarcat prin rezultatele din Campionat, Cupa României şi Champions League. Ne vom ajuta şi vom creşte împreună mai mult deoarece suntem serioşi şi realizăm ceea ce ne propunem. Intersport este, ca şi suporterii noştri, al 12-lea jucător al CFR 1907 Cluj.
Va rog să fiţi şi de acum încolo alături de noi, să ne bucurăm de un spectacol frumos oferit de echipă.”
Fanii echipei şi nu numai pot găsi în magazinul din Cluj articole promoţionale, precum şi echipamente tip replică ale echipei CFR 1907 Cluj.