INTERSPORT Mall Vitan

19 aprilie 2011

Miercuri, 20 aprilie 2011, la parterul centrului comercial Bucureşti Mall - Vitan, s-a finalizat procesul de relocare al primului magazin INTERSPORT deschis în România, aflat în Piaţa Unirii din Bucureşti, prin deschiderea unei noi locaţii, aflate lângă supermarket-ul Gima.

Centrul comercial Bucureşti Mall - Vitan, ajuns astăzi la o suprafaţă construită de aproximativ 99.000 m², este primul de o asemenea mărime şi concept deschis în România şi este situat în mijlocul Bucureştiului, pe Calea Vitan, nr. 55-59, în sectorul 3.
Înăuntru puteţi găsi unul dintre cele mai bune mix-uri de chiriaşi, format din peste 140 de magazine, restaurante, cafenele, cinema multiplex cu 10 ecrane, bowling, biliard, jocuri electronice etc. Parcarea exterioară, împreună cu cea etajată asigură locuri de parcare pentru 1800 de maşini. 
Magazinul INTERSPORT vine să întregească oferta de produse a mall-ului, deficitară până în acel moment, la capitolul articole şi echipamente sportive. 
Cea mai nouă locaţie INTERSPORT este amplasată la parterul centrului comercial, lângă supermarket-ul Gima, pe o suprafaţă de aproximativ 900 m² şi este primul magazin al grupului, cu un merchandising structurat integral pe activităţi (Alergare, Tenis, Fotbal, Skate, Outdoor, Fitness etc.)