INTERSPORT susține fotbaliștii din companii

12 iunie 2013

Respectându-ne misiunea strategică de a aduce sportul mai aproape de oameni, am fost alături de cei peste 200 de participanți la Turneul de fotbal Cupa Albena.
 Urmând tradiția celor mai importante competiții fotbalistice din lume, Turneul de fotbal pentru companii a€“ Cupa Albena a avut o minge oficială de joc: Adidas Speedcell. Precisă, rapidă, flexibilă și durabilă, mingiuța portocalie le-a permis fotbaliștilor din companii să arate cel mai bun joc la Albena, cu driblinguri de senzație și goluri demne de mari campioni. "Meciurile cu astfel de mingi s-au dovedit mai spectaculoase. Balonul rămâne în joc mult mai mult timp", a apreciat Cătălin Dondera, din echipa Gemini Solutions. 
  
 Parteneriatul dintre Sports Arena și INTERSPORT a fost centrat pe țelul comun de a promova sportul că parte a unui stil de viață echilibrat și sănătos, de a susține ideea de performantă, competitivitate sănătoasă și fair-play. 
  
 La secțiunea Firme, locul I a fost câștigat de echipa Romcarton. Pe locul II s-a plasat BRD, iar locul III a revenit echipei Flanco. Romcarton și-a adjudecat și titlurile de "€œCel mai bun portar” - prin Alexandru Mares€“ și "€œCel mai bun jucator” - prin Valentin Gianel. Titlul de "€œGolgheter” la secțiunea Firme a fost adjudecat de Cezar Ene, de la IBM, cu 13 goluri. 
  
 La secțiunea Open, marela trofeu de la Albena a ajuns în vitrina Romprest Security, locurile 2 și 3 fiind ocupate de echipele Tanzmannschaft și Elf Workshop. Cel mai bun portar a fost desemnat Dumitru Nicolae de la Romprest Security. Titlul de golgheter la Open a intrat în posesia lui Silviu Rotaru de la Whiteland, cu 12 reușite. 
  
 Însă toți cei 220 de sportivi din companii participanți la Cupa Albena sunt niște campioni. Au alergat, s-au luptat, au pasat, au marcat, au apărat.... s-au dăruit trup și suflet pe teren, într-un spectacol fotbalistic de excepție. Campionii, campionii, ole, ole ole !!! 

Mai multe detalii aici.